Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ -ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Στην έδρα του Κοινού Κρητών, στην οδό Κισσάμου 103, φιλοξενείται η Μικρή Αίθουσα Τέχνης. Ο ισόγειος εκθεσιακός χώρος έχει εμβαδόν 30τμ  και ύψος 3 μέτρων. Μπορούν να να φιλοξενηθούν μικρά και μεσαία ζωγραφικά, φωτογραφικά, επίπεδα εικαστικά έργα, μικρά γλυπτά και οποιαδήποτε άλλη εικαστική έκφραση μπορεί να φιλοξενηθεί. 

 

Ο χώρος μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ανησυχίες του καλλιτέχνη, ενώ η έκθεση θα φιλοξενείται σαν κύριο θέμα στην ιστοσελίδα της Μικρής Αίθουσας Τέχνης. Παράλληλα θα μπορεί σε υποσελίδα της ο δημιουργός να έχει πλήρη έκθεση των έργων του. Επιπλέον μπορούμε να υποστηρίξουμε την δουλειά του δημιουργού, με την ενοικίαση ή πώληση κορνιζών, εγκιβωτισμούς, ψηφιοποιήσεις, φωτογραφικές αναπαραγωγές κλπ.  

 

Για την διαφήμιση της εκδήλωσης αναλαμβάνουμε τα δελτία τύπου σε ραδιόφωνο- τηλεόραση – εφημερίδες – ιστοσελίδες, την εκτύπωση αφισών και την υποστήριξη και προβολή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης  για το διάστημα που διαρκεί η έκθεση.

 

Την ημέρα των εγκαινίων ή της παρουσίασης μπορεί να υπάρξει και ζωντανή αναμετάδοση και αμφίδρομη επικοινωνία μέσα από το κανάλι μας.

 

Είναι βασική και απαρέγκλιτη αρχή μας, να μην έχουμε κανένα ποσοστό από τις πωλήσεις των έργων. Το κόστος της εκδήλωσης υπολογίζεται στην αρχή και καθορίζεται από τις ανάγκες του καλλιτέχνη. Οι τιμές των έργων και τα έσοδα από τις πωλήσεις τους είναι στην ευθύνη του δημιουργού.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Κόστος

Ενοικίαση Χώρου για μια εβδομάδα   

Ενοικίαση Κορνιζών (50χ70)

Ενοικίαση υποσελίδας (www.TONONOMAMOY.mikriaithousatexnis.gr)

Προμήθεια πώλησης έργων   

Κόστος εγκαινίων 

Προβολή στην κεντρική σελίδα   

Προβολή σε μέσα ΜΚΔ 

Δελτία τύπου & εκτυπώσεις αφισών (20τμχ)   

Live   

Για ό,τι άλλο χρειαστεί, θα χαρούμε να το συζητήσουμε και να αποφασίσουμε μαζί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

330 € + ΦΠΑ

1 €/ κορνίζα / ημέρα

120 €/έτος +ΦΠΑ

ΔΩΡΕΑΝ

βαρύνουν τον φιλοξενούμενο

ΔΩΡΕΑΝ

ΔΩΡΕΑΝ

κατοπιν συνεννόησης