Τι προσφέρουμε

Είναι βασική και απαρέγκλιτη αρχή μας, να μην έχουμε κανένα ποσοστό από τις πωλήσεις των έργων.

Το κόστος της εκδήλωσης υπολογίζεται στην αρχή και καθορίζεται από τις ανάγκες του καλλιτέχνη. Οι τιμές των έργων και τα έσοδα από τις πωλήσεις τους είναι στην ευθύνη του δημιουργού.

Ο χώρος μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ανησυχίες του καλλιτέχνη, ενώ η έκθεση θα φιλοξενείται σαν κύριο θέμα στην ιστοσελίδα της Μικρής Αίθουσας Τέχνης. Παράλληλα θα μπορεί σε υποσελίδα της ο δημιουργός να έχει πλήρη έκθεση των έργων του.

Για την διαφήμιση της εκδήλωσης αναλαμβάνουμε τα δελτία τύπου σε ραδιόφωνο – τηλεόραση – εφημερίδες – ιστοσελίδες, την εκτύπωση 20 αφισών Α3 και την υποστήριξη από προβολή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το διάστημα που διαρκεί η έκθεση.

Την ημέρα των εγκαινίων ή της παρουσίασης μπορεί να υπάρξει και ζωντανή αναμετάδοση και αμφίδρομη επικοινωνία μέσα από το κανάλι μας.

Ο Χώρος μας

 

Στην έδρα του Κοινού Κρητών, στην οδό Κισσάμου 103, μπορούμε να αναρτήσουμε το πορτφόλιο του καλλιτέχνη. Στον χώρο μας, ο κάθε δημιουργός μπορεί να εκθέσει τη δουλειά του και μέσα από αυτή την προβολή να ανοίξει νέους ορίζοντες τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στη παγκόσμια οικογένεια των καλλιτεχνών.

 

Με μεγάλη χαρά θα υποδεχτούμε τους νέους δημιουργούς και μαζί θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε όλες εκείνες τις σταθερές για την προβολή των έργων τους στην διεθνή αγορά της τέχνης.

 

Ευχαριστούμε για την διαδικτυακή επίσκεψή σας και ελπίζουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να ανοίξουμε μαζί ένα ακόμα μονοπάτι στην τέχνη.  

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Κόστος

Ενοικίαση Χώρου για μια εβδομάδα             

Ενοικίαση Κορνιζών (50χ70)               

Ενοικίαση υποσελίδας (www.TONONOMAMOY.mikriaithousatexnis.gr)

Προμήθεια πώλησης έργων                                                            

Κόστος εγκαινίων                                      

Προβολή στην κεντρική σελίδα                                                                   

Προβολή σε μέσα ΜΚΔ                      

Δελτία τύπου & εκτυπώσεις αφισών (20τμχ)                                                 

Live                                                                                                 

Για ό,τι άλλο χρειαστεί, θα χαρούμε να το συζητήσουμε και να αποφασίσουμε μαζί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

300 € + ΦΠΑ

1 €/ κορνίζα / ημέρα

120 €/έτος +ΦΠΑ

ΔΩΡΕΑΝ

βαρύνουν τον φιλοξενούμενο

ΔΩΡΕΑΝ

ΔΩΡΕΑΝ

ΔΩΡΕΑΝ

κατόπιν συνεννόησης